Verkocht

Uitzonderlijk gunstig gelegen recente (2015) gezinswoning.

Maria Baersstraat 16, Wondelgem

Huis

129 m² 3 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

Deze recente (2015) gezinswoning is werkelijk uniek gelegen in een doodlopende woonwijk zonder doorgaand verkeer maar met uitzonderlijk vlotte verbinding.
De specifieke ligging is enerzijds uitstekend door de nabijheid van talrijke verbindingswegen EN openbaar vervoer (bus en tram).
Anderzijds door de vele winkels, scholen, diensten, opvang, recreatie op wandelafstand, zo heb je werkelijk alles binnen handbereik wat een gezin maar nodig kan hebben.

De hedendaagse indeling is als volgt:
U komt binnen in de inkom/trappenhal met gastentoilet, eveneens de tellers vinden we hier terug in een handige nis met mogelijkheid tot voorzien opbergruimte (bv. vestiaire)
Verder komen we via de hyper geïnstalleerde keuken voorzien van alle kwalitatieve toestellen (kuppersbusch) tot de eetplaats met daaropvolgend open woonkamer over de volledige breedte.
Allen met zicht op en toegang tot het ingesloten terras en tuin. Onder de trap is eveneens een berging voorzien in aansluiting tot keuken/leefruimte.

Op het eerste verdiep verbindt de nachthall drie slaapkamers, ingerichte badkamer voorzien van lavabomeubel, inloopdouche, toilet en uiterst praktische berging/wasplaats.

Extra troef is de privé parkeerplaats voor de deur, parking en groenzone op het pleintje voor de woning.
 
Vooropgestelde richtprijs: 360.000 euro.

Alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze woning tot een ware buitenkans,
Neem vandaag nog contact en plan een bezoek en maak deze tot je nieuwe thuis.
 

Is dit jouw droom-Huis in Wondelgem?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.