Verkocht

Uitzonderlijk gunstig gelegen gezinswoning te Wongelgem.

Pijlkruidstraat 44, Wondelgem

Huis

241 m² 3 1
*** Verkocht - onder voorbehoud ***


Heb jij ook al dikwijls gedacht nooit DE IDEALE gezinswoning te vinden, waar het plaatje echt volledig klopt?!
Dan stopt jouw zoektocht mogelijk bij deze uitzonderlijke aanbieding want deze woning biedt enkel troeven voor de toekomstige eigenaars.
 
Ligging;
Enerzijds biedt deze specifieke locatie op de grens tussen Wondelgem en Mariakerke een moeilijk te evenaren combinatie: een rustige omgeving die heel gunstig gelegen is.
Enerzijds zijn er talrijke verbindingswegen (R4), het is dicht bij het openbaar vervoer (tram op 800m, bus op 300m en treinstation op 2km) EN de woning situeert zich op minder dan 5 km van het centrum van Gent.
Anderzijds is het héél kindvriendelijk in een rustige woonwijk waar men werkelijk over alles binnen handbereik beschikt:
winkels (Colruyt, Delhaize, Lidl, …), meerdere scholen, diensten, opvang, recreatie op wandel- en fietsafstand, …

Instapklare gezinswoning;
Licht en luchtigheid vormen een rode draad doorheen de opeenvolgende ruimtes;
Via de ruime oprit betreden we de inkomhal. Deze is voorzien van een apart toilet, een berging/vestiaire onder de trap en er is toegang tot een handige bergruimte/cv-ruimte.

Links van de voordeur komen we in de open leefruimte met vooraan een zithoek met aansluitend de eetplaats die op haar beurt in contact staat met de volledig ingerichte open leefkeuken voorzien van alle toestellen.
De keuken staat eveneens in contact met de inkomhal. Een enorme troef is de aangebouwde veranda over de volledige breedte van de achtergevel die dienst kan doen als verlenging van de leefruimte, als bureau of als speelruimte voor de kindjes. Uit iedere hoek van de leefruimtes en uiteraard de veranda heeft men zicht op en contact met de zonovergoten ingesloten tuin.

Op het eerste verdiep verbindt de nachthal drie volwaardige slaapkamers, een heel praktische afzonderlijke wasplaats/berging, een badkamer voorzien van een toilet, lavabo en bad met een douchewand.
Tussen het gelijkvloers en de eerste verdieping is een betonnen structuur voorzien, ideaal voor akoestiek en inrichting. Via een zolderluik is er toegang tot een ruime bergzolder onder het vernieuwde dak.

Achteraan het huis, op het ruime terras en in de zongerichte tuin geniet je met je gezin, familie en vrienden van rust.
Er is ook een gemetste, ruime tuinberging voorzien, die naast bergruimte ook dienst kan doen als hobbyruimte, mancave, overdekt terras, …

Extra troeven van de woning;
- Volledig nieuw dak van 2019,
- Alle buitenschrijnwerk werd in 2011 vervangen door PVC + HR glas,
- Lage EPC score (261 = label C) = energiezuinige woning,
- Asbestveilig,
- Perfect onderhouden.

Al deze specifieke eigenschappen maken deze uitzonderlijke aanbieding een ware buitenkans.

Dit totaalplaatje wordt aangeboden tegen de richtprijs van: 389.000 euro.

Aarzel niet langer en mail vandaag nog, wij bezorgen het volledige verkoopdossier en plannen meteen concreet bezoekmoment. 
 

Is dit jouw droom-Huis in Wondelgem?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.