Verkocht

Uitstekend gelegen te vernieuwen gezinswoning met atelier en garage.

Morekstraat 287, Wondelgem

Huis

170 m² 4 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

Deze te vernieuwen gezinswoning met atelier en garage biedt enkel troeven aan de toekomstige eigenaar.

Bijzonder gunstige ligging te Wondelgem;
Naast de vlotte verbinding met talrijke verbindingswegen: binnen- en buitenring R4, Centrum Gent + openbaar vervoer (bus op 10m).
Heeft deze zoveel meer te bieden; Alle diensten, winkels, scholen, opvang, horeca, sport en recreatie in de onmiddellijke omgeving.  
Kortom een kindvriendelijke leefomgeving in al zijn aspecten op een boogscheut van Centrum Gent.

Vooraan komen we via de inkomhal in de open leefruimte in te delen naar eigen wensen/behoeften met aansluitend keuken,
In de ruime uitbouw enerzijds wasplaats/berging, apart toilet en badkamer, anderzijds inkom achteraan de toegang heeft tot de ZW zongerichte tuin met bijgebouw EN garage voorzien van elektrische poort.
Hier geniet je in alle rust met gezin, familie, vrienden in alle rust maar heb je eveneens alles wat je nodig hebt op wandelafstand.
 
Op het eerste verdiep via open trap die uitgeeft in de leefruimte twee ruime lichtrijke slaapkamers,
Op het tweede verdiep heeft men opnieuw de mogelijkheid om één of twee slaapkamers in te richten onder het in 2012, volledig vernieuwde dak voorzien van isolatie. (Houtwerk en dakbedekking)
 
Zo komen we bij de misschien wel grootste troef van deze aanbieding, achteraan zijn maar liefst twee mogelijkheden naar toegang/uitweg!
Achter de achtergevel loopt een recht van doorgang, zo kom je via de straatzijde meteen aan de achterdeur van de woning of daaropvolgende zongerichte tuin met atelier EN recente garage.
 
De garage is dan weer bereikbaar via achterliggende straat waar opnieuw extra parkeergelegenheid voorzien is.
Nooit een vervelende zoektocht naar een parkeerplaats, nooit met de vuile fiets/kinderwagen door de woning.
 
Het bijgebouw/atelier van ca. 30m² biedt eveneens uitzonderlijke mogelijkheden en voordelen; privé en werk gescheiden houden met een homeoffice, extra stockage, muziek-sportruimte, hobby, … of gewoon ruime tuinberging.
 
Vooropgestelde richtprijs: 279.000 euro.  

Alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze aanbieding uitzonderlijk; zeker rekening houdende met de +uitstekende ligging, +oppervlakte(s), +algemene staat, +bijgebouw EN garage in verhouding met deze vooropgestelde richtprijs. Neem vandaag nog contact en wij bezorgen graag alle verdere informatie en bezoekmogelijkheden.
 

Is dit jouw droom-Huis in Wondelgem?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.