Verkocht

Exclusieve BEN-villa op een adembenemende locatie.

Maagd van Gent 57, Watervliet

Huis

200 m² 3 2
Droomt u van een moderne villa met drie slaapkamers die u ruimte, natuurlijk licht maar bovenal veel rust en privacy biedt? Dan zal deze prachtige villa met oog voor het kleinste detail u zeker bevallen. 
De woning is gebouwd op een perceel van maar liefst 392 m² en omgeven door een prachtig aangelegde voortuin en een al even prachtig aangelegde achtertuin terras en zonneterras.
Via de knappe inkomhal, compleet met vestiaire en gastentoilet, kan u de leefruimte inwandelen. De grote raampartijen zorgen hier ook voor een connectie met het unieke uitzicht.
Aanpalend aan de eetplaats vindt u een op maat gemaakte keuken met praktische berging. Ook de leefruimte straalt klasse en comfort uit met een afgescheiden bureau en aparte zithoek.
Deze luxueuze villa telt drie slaapkamers. Waaronder een zeer mooie masterbedroom die voorzien is van prachtige ingemaakte kasten en een ensuite-badkamer. De ensuite-badkamer die bij de masterbedroom hoort is voorzien van 1 grote lavabo en een grote inloopdouche en een verkleedruimte met ingemaakte bank die tevens kan dienen als opbergruimte. Wat verderop in de nachthal vindt u een tweede gastenbadkamer.
Kortom deze architecturale parel heeft u een bijzonder aangename woonbeleving. 
Wacht niet te lang en reserveer snel een bezoek bij makelaar Dimitri Ongenaet. GSM: 0465/03.64.49 e-mail: dimitri@regiovastgoed.be
 

Is dit jouw droom-Huis in Watervliet?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.