Verkocht

Unieke open gezinswoning te Vosselare.

de Pretlaan 3, Vosselare

Huis

200 m² 3 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

***

Dergelijke aanbiedingen komen we zelden of nooit tegen, laat je verleiden en ontdek zelf de oneindige troeven voor de toekomstig trotse eigenaars. 

Locatie, locatie, locatie; Residentieel, kindvriendelijk, rustige woonwijk zonder doorgaand verkeer...
Open, ruime gezinswoning in de schaduw van Vosselare kerk, op een boogscheut van alle mogelijke winkels, diensten, opvang, schooltje(s) ... 
Eigen aan deze specifieke ligging is daarnaast eveneens zijn uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen en openbaar vervoer.

Licht, luchtigheid en ruimte vormen de rode draad door deze goed onderhouden open gezinswoning met wel héél eigentijds grondplan, 
Werkelijk uniek hier is; hoe de architect erin geslaagd is om door middel van de ruime centrale hal de verschillende woon - slaap - praktische ruimtes met elkaar te verbinden. 
Hier geen donkere gangen maar een ongeziene samenhang tussen de ruimtes met toch de nodige afscheiding die gezinswoning vraagt. 

De uiterst goed onderhouden woning omvat om het gelijkvloers; centrale hal met gastentoilet, rechts meteen open, ruime, leefruimte in L-vrom met zicht op en toegang tot het terras / tuin. 
Daaropvolgend de keuken met eetmogelijkheid en eveneens zicht op en toegang tot de zomer en wintergroene aangelegde tuin. 

Eender waar in deze woning heeft men een warm huiselijk gevoel, doch grote ramen met zicht op de ingesloten buitenruimte zonder inkijk. 

Via de centrale hal enkele treden naar boven vinden we de nachthall die drie volwaardige slaapkamers en badkamer verbindt.
Op het tweede verdiep via zolderluik ruime bergzolder geïsoleerd en afgewerkte vloer met osb plaatmateriaal. 

Opnieuw via de centrale hal enkele treden naar beneden de praktische ruimtes die voor velen een enorme meerwaarde / troef zullen betekenen; 
Koele berging, bureau EN wel héél ruime dubbele garage die het verschil kan/zal maken. eveneens is hier ruimte voorzien voor verwarmingsketel / wasplaats. 

Daarnaast is de volledige woning voorzien van een kruipkelder +- 70 cm, ideaal voor renovatie, leidingen, ... 

Rondom is een volledig afgesloten, aangelegde ,groene , zonovergoten tuin met veel privé, waar je met gezin, familie, vrienden in alle rust geniet en toch alles in je nabije omgeving voor handen hebt.
Achteraan is eveneens een tuinberging voorzien + deeltje tuin achter de haag, ideaal bvb voor een kipje, extra berging, ... 

Alle voornoemde eigenschappen maken deze aanbieding tot een unieke buitenkans, neem vandaag nog contact voor alle verdere info / bezoek en maak deze nog in 2021 uw nieuwe thuis. 

Is dit jouw droom-Huis in Vosselare?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.