Verkocht

Uitzonderlijk gunstig gelegen op ieder mogelijk gebied te Vosselare;

de Pretlaan 21, Vosselare

Huis

246 m² 4 2
Enerzijds heel rustige kindvriendelijke open leefomgeving zonder doorgaand verkeer waar men op wandel/fietsafstand over werkelijk alles beschikt die zowel jong als oud maar kan wensen; 
Winkels, schooltjes, opvang, diensten, recreatie, horeca, mooie wandel en fietsroutes, …
Via autovrije zijde vaart op 10 km tot Deinze en slechts 3 km naar Landegem (station).
 
Anderzijds een zéér gewenste ligging met uitzonderlijk vlotte verbinding driehoek Gent, Deinze en Aalter maar eveneens op minder dan een uurtje van Brussel, Antwerpen, kust
Hier geniet je dan ook van een uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen (E40 op 5min.) en openbaar vervoer, bushalte op 50m, trein op 3km.
 
In de schaduw van Vosselarekerk vinden we deze tijdloze Villa, gebouwd in 1973 grotendeels gerenoveerd in 2013 waar licht en vooral ruimte centraal staan staan.
 
Via de inkomhal rechts meteen de woonkamer, eetkamer, zithoek voorzien van gashaard, mooie ruimte met zicht op en in contact met de ruime tuin. (905m²)
Aansluitend momenteel aparte leefkeuken (2013) waar men eveneens makkelijk een eetgelegenheid voorziet, eerst praktische achterinkom/ wasplaats, dan inpandige garage.
 
Verder op het gelijkvloers apart toilet, twee slaapkamers nog volgens de oude oppervlaktenormen, badkamer voorzien van ligbad en dubbel lavabomeubel.
 
Extra mogelijkheden naar eigen wensen en normen;
Enerzijds Door het uiterst ruime grondplan is hier meteen de mogelijkheid om volwaardig gelijkvloers te leven of indien gewenst woon/werk te combineren, een gelijkvloers bureel, praktijk in te richten.
Anderzijds mogelijkheid als “zorgwoning” of kangoeroewoning door de ruime eerste verdieping.
 
Op het eerste verdiep verbindt de nachthal met mogelijkheid tot bureaufunctie, twee slaapkamers waarvan één wel héél erg ruime, badkamer voorzien van douche, lavabomeubel en toilet, berging of eventueel extra kamer/uitbreiding badkamer.
Enorme mogelijkheden geheel volgens eigen wensen en noden.
 
Perfecte verhouding diepte/breedte perceel; perfecte ZW-oriëntatie en na de nodige aanleg volgens eigen wensen kan men zich hier in zijn eigen ingesloten domeintje wanen,
Door het feit dat in deze ruimtelijk woonwijk zo goed als géén hoge bebouwing aanwezig is zou men hier dan ook géén enkele inkijk moeten ondervinden van naburige woningen.
Hier geniet je werkelijk in alle rust met gezin, familie, vrienden en hebt toch meteen ook alles binnen handbereik.
 
De vooropgestelde richtprijs bedraagt: 495.000 euro.
Neem vandaag nog contact voor alle verdere info, verkoopdossier en bezoekmogelijkheden.
Meteen beschikbaar bij akte, Maak jij dit totaalplaatje nog voor de zomer van 2024 jouw nieuwe thuis.
 
EPC: 246 m² = Label C (geen renovatieplicht) – Asbestveilig - recent elektriciteit CONFORM AREI gekeurd...
 
De opsomming van alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze aanbieding uniek in de ruime regio. Zeker rekening houdende met de algemene staat, uitzonderlijke ligging, oppervlaktes in verhouding met de vooropgestelde prijs.


 

Is dit jouw droom-Huis in Vosselare?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.