Verkocht

Uniek, Idyllische aanbieding in het landelijke Poesele

Beentjesstraat 43, Poesele

Huis

301 m² 5 2
Verkocht - in afhandeling *** Wens ook jij zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden ***
neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

Bij het “beleven” van deze uitzonderlijke eigendom waan je jezelf werkelijk als “god in Frankrijk”, Maar niets is minder waar, we bevinden ons effectief in het landelijk gelegen Poesele, deelgemeente van Nevele in het land van Deinze.  

Poesele; De meest landelijk gelegen deelgemeente van Nevele; In enorme bloei en groei… uiteraard niet zomaar héél gegeerd!
Typerend aan deze specifieke ligging is dan ook de combinatie tussen een uitzonderlijk vlotte verbinding met verbindingswegen; E40 op 5min.
Centraal tussen en ca. 15min rijden van Deinze, Aalter, Gent maar eveneens op minder dan één klein uurtje van Brussel, Antwerpen, Oostende, Knokke… wat deze een ideale uitvalsbasis maakt.
 
Levendig dorpsgevoel en verenigingsleven; Goed georganiseerde kermissen, feest(weekends), voetbalclub, petanque club, speelpleintje, …  Voor wie ervan houdt. Om iedere hoek mooie en dan ook vaakbezochte wandel en fietsroutes… kortom voor ieder wat wils.
 
Maar… Het type vastgoed dat we hier aanbieden is werkelijk uitzonderlijk binnen ieder mogelijk aspect;
 
Het algemene gevoel bij het betreden van deze eigendom, via de exact 72 m lange oprit is “thuiskomen”. We hebben het hier dan nog niet over de woning(en), bestaand bijgebouw (ca.100m²) en bijkomende mogelijkheden (bijgebouw van maar liefst 200m² met nokhoogte van 7m). Wat deze uiterst geschikt maakt voor de combinatie woon-werk-stockage, … zo heb je alles in je directe omgeving ter beschikking doch met de nodige, gezonde afstand tussen werk en privé.  
Maar in eerst instantie over het ingesloten perceel zonder enige inkijk.
Vooraan heel ruime oprit, indien gewenst wel mogelijkheid om wel ca. 10 wagens en/of camionetten te plaatsen.

Verder idyllische tuin in een oase van groen waar men bij het wandelen binnen je eigen “domeintje” dan ook verschillende gezellige hoekjes tegen met eigen functie tegenkomen; centraal volwassen boom waar achteraan twee varkentjes verscholen hun thuis vinden “wilde”moestuin; groentjes, besjes, kruiden, … voorzien van serre.
Natuurlijke vijver, momenteel niet in gebruik maar waar vroeger nog een bootje op ronddobberde… uiteraard is deze zoals gewenst aan te leggen naar eigen wensen en noden van de toekomstig eigenaars.

Feitelijk twee woningen; De eerste woning werd hier gebouwd in 1990 (laagbouw links) later is een tweede woning in 1999 aangebouwd (deel met twee bouwlagen rechts)
Beide genieten enorm veel lichtinval en contact met de buitenomgeving, waar men dan ook de overgang tussen de verschillende seizoenen beleefd.

Ruim, doch futureproof op gebied van energiezuinigheid: Dit vertaalt zich dan ook in een héél gunstig EPC met Label: B en score 154 ! Voorzien van 26 zonnepanelen, centrale verwarming met deels vloerverwarming via HR condenserende aardgasketel.
Ja je leest het goed; aardgas is hier doorgetrokken tot in tweede bouwlijn + de riolering is reeds voorzien en aangesloten op het gescheiden stelsel.Verder is hier ook een ruime eigen waterwinning voorzien waardoor géén behoefte aan een aansluiting op stadswater bestaat; twee boorputten + regenwater zorgen hiervoor.
                                                                                                 
De combinatie tussen de laagbouwwoning en volwaardige gezinswoning maken deze uitzonderlijk geschikt als bv. zorgwoning /kangoeroewoning /cohousing /combinatie woon-werk of waarom niet als ééngezinswoning waar iedereen wat extra ruimte geniet. 
 
De laagbouw omvat alle nuttige/nodige leef, woon, slaapruimtes op het gelijkvloers;
Privé inkom, links meteen woonkamer voorzien van recente gashaard, toegang tot zonneterras en in contact met open ingerichte keuken.
Achteraan inkom en technische ruimte, de uitgebreide elektrische installatie deel voorzien van domotica wordt volledig conform afgeleverd, up to date verwarmingsketel op aardgas.
Verder praktische te vernieuwen badkamer en apart toilet.  

Beide woningen staan in verbinding met elkaar en centraal werd hier een bureel (voormalige inpandige garage) + archiefruimte/berging voorzien. Onder het dak via zolderluik geïsoleerde bergzolder.

De gezinswoning betreden we opnieuw via een privé inkomhal voorzien van apart toilet, woonkamer voorzien van houtkachel voor de gezelligheid, toegang tot en zicht op terras met daaropvolgende tuin. Opnieuw open, deels ingerichte keuken.
Achteraan ruime wasplaats/ berging, trappenhal naar het eerste verdiep waar de nachthal drie volwaardige slaapkamers waarvan één met dressing, extra berging/dressing en ingerichte badkamer voorzien van toilet, combi bad/douche en lavabomeubel met elkaar verbindt.
 
Dit idyllische totaalplaatje wordt aangeboden met een richtprijs van 698.000 euro.
 
Wie hier enigszins “thuis” is in de regio begrijpt dat het onmogelijk is om op vandaag een dergelijk uniek perceel te vinden,
In combinatie met het op vandaag bebouwde volume en rekening houdende met het feit dat hier een bijgebouw van maar liefst 200 m² gebouwd mag/kan worden met nokhoogte van 7 m.

Alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze aanbieding dan ook ongezien;  
Zeker rekening houdende met de combinatie van mogelijkheden, voorzieningen, oppervlakte(s), ligging tegenover deze vooropgestelde prijs.
Mail vandaag nog en wij bezorgen graag alle detailinfo, verkoopdossier en bezoekmogelijkheden.
 

Is dit jouw droom-Huis in Poesele?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.