Verkocht

Uitzonderlijk veelzijdige aanbieiding te Poesele

Poekestraat 8, Poesele

Huis

504 m² 3 2
*** Verkocht - In afhandeling ***

Wens jij ook vlot te verkopen tegen de beste voorwaarden?!
Neem vandaag nog contact met Regio Vastgoed op 0475/494 676 en wij komen graag geheel vrijblijvend langs. 

Deze uitzonderlijke aanbieding zal enkel voordelen bieden aan de toekomstig trots eigenaar; 
Uitzonderlijk veelzijdige “verNIEUWbouw” vastgoedaanbieding; alles samen goed voor een bruikbare vloeroppervlakte van 504m² excl. terras 70m² ,carport 70m² en zolder.
Ruim appartement op de éérste verdieping + gelijkvloers voorzien als burelen/magazijn met afzonderlijk toilet en badkamer;
 
Uitstekende ligging op 200 m Poesele Dorp. Misschien wel de kleinste deelgemeente van groot Nevele, maar héél zeker één van de meest levendige op gebied van verenigingsleven en evenementen waar ook "nieuwe" Poeselaars steeds met open armen ontvangen worden en indien gewenst betrokken bij het dorpsleven. 
Zo fungeert de voetbalkantine naast zijn hoofddoel als succesvolle voetbalclub voor jong en oud(er) als waar evenementcentrum; kermissen, comedyavonden, bbq’s, Petanque club, …


Poesele groeit razendsnel, uiteraard niet zomaar maar omdat deze specifieke locatie geniet van een uitzonderlijk gunstige verbinding;
Uitstekende verbinding met talrijke verbindingsweg E40 op 5min, centraal tussen Gent, Deinze, Aalter.
Maar eveneens slechts om minder dan één uurtje verwijderd van Brussel, Antwerpen, De kust, …

Deze eigendom/locatie deed in een vorig leven dienst als schoolgebouw; uiteraard is hier op de restanten van de sanitair gebouw op de "speelplaats" na, niets van overgebleven, dit is dan ook een totaalrenovatie in de ruimste zin van het woord. laat je verassen en maak vandaag nog een afspraak. 

Enerzijds het appartement naar alle hedendaagse normen (EPC 181); licht en ruimte vormen een rode draad doorgeen de verschillende ruimtes;
Via de inkom-trappenhal komen we op de eerste verdieping meteen in de open leefruime voorzien van vloerverwarming, deels open tot in de nok met prachtige eiken balken.
Links meteen zithoek met zicht op en toegang tot het ruime terras, waar men de hele dag geniet van de zon met zicht op groen.
Rechts open- en deels ingerichte leefkeuken, af te werken naar eigen noden, wensen en stijl. Aansluitend praktische berging/cv ruimte.

Via glazen/stalen deur verbindt één lange gang ; toilet, twee kinderkamers, in te richten badkamer waar alle aansluitingen voorzien zijn voor inloopdouche, bad, dubbele lavabo, zo kan men hier meteen ook eigenheid geven aan de nieuwe thuis.
Verder master bedroom met dressing eventueel rechtstreekse toegang tot badkamer, en als laatste afzonderlijke wasplaats.
Eveneens is hier een vaste trap voorzien als toegang tot zolder die uitgeeft in de leefruimte.
 
Anderzijds hebben we het multifunctioneel gelijkvloers wat een enorme meerwaarde kan/zal betekenen;
Twee héél ruime “bureel” ruimtes, apart toilet, badkamer, “magazijn/atelier” voorzien van toegangspoort voor wagen(s), camionette...
Of je deze professioneel kan gebruiken; praktijk, atelier, stockage, hobby, creëren van bvb zorgwoning, extra woonoppervlakte, oldimers, …
De aanwezigheid van deze mogelijkheden naar eigen wensen en noden maken deze aanbieding werkelijk uniek, zeker op dergelijke locatie. 
 
Af te werken/aan te leggen buitenruimte en carport; onder het terras bevindt zich een ruime, droge parkeergelegenheid of stockage van ca 70m².
De totale grondoppervlakte bedraagt 658 m² wat dit totaalplaatje na het aanleggen compleet AF zal maken;
Opnieuw naar eigen wensen; meer groen, meer parking, extra gelijkvloers terras, speeltuinje, …

Verder is hier uitzonderlijke aandacht gegaan naar energiezuinigheid en isolatie, zo blijft het hier in de zomer koel,
Overal zijn de veluxen voorzien van elektrische rolluiken, centraal samen te bedienen met de verlichting in domotica systeem.

Vooropgestelde richtprijs: 640.000 euro; verkoop onder registratierechten (mogelijkheid slechts 3%)
Beschikbaarheid overeen te komen, Bezoekdag na maken van een afspraak.

Alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze aanbieding tot een buitenkans.
Neem hier contact per mail en wij contacteren jou met alle detailinfo, verkoopdossier en bezoekmogelijkheden.
 

Is dit jouw droom-Huis in Poesele?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.