Verkocht

ruime halfopen gezinswoning te Nevele

Graaf van Hoornestraat 39, Nevele

Huis

224 m² 4 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op jonas@regiovastgoed.be of 0471/23 75 71. Deze half open gezinswoning met zeer veel potentieel bevindt zich langs de Graaf Van Hoornestraat, vlakbij het centrum van Nevele.

uiterst interessante ligging op alle gebied; vlakbij scholen, winkels, supermarkten, openbaar vervoer zoals een bushalte op 200m, treinstation van Hansbeke alsook 3 km nabij de op- en afrit van de E40.

Indeling op het gelijkvloers; ruime inkomhal met toegang tot het gasten toilet, een ruime, lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin. We lopen onmiddellijk door in de halfopen keuken. via de keuken gaan we naar een droge kelder. Aan de keerzijde van de keuken hebben we de badkamer met een inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Met een ingewerkte tussen deur komen we in de berging en wasplaats die toegang geeft naar het terras. Als laatste hebben we een zeer aangename zuid gerichte tuin die neerkijkt op de open velden.

Op het eerste verdiep hebben we een grote overloop met veel natuurlijk lichtinval die 3 slaapkamers met elkaar gaat verbinden. Elke kamer is voorzien van manuele rolluiken.

Tot slotte komen we op een volledig geïsoleerde zolder verdieping die voorzien is van elektriciteit, water en afvoer. Op deze ruime zolder is het perfect mogelijk tot het maken van 2 extra slaapkamers.

Maak met een kleine investering hier uw prachtige droom woning van.

Troeven;
 
  • Werkelijk alles in de nabije omgeving,
  • De basis van een goede woning is er,
  • Lichtrijke en open ruimtes,
  • Zuidgerichte tuin met open velden.

De vooropgestelde richtprijs bedraagt 380.000 euro.
Bezoekmoment wordt steeds voorzien na afspraak.

Neem hier contact voor alle verdere info en maak van deze woning uw nieuwe thuis.
Jonas 0471/23.75.71
jonas@regiovastgoed.be

 

Is dit jouw droom-Huis in Nevele?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.