Verkocht

Centraal gelegen, vernieuwde woning centrum Nevele

Camille Van der Cruyssenstraat 66, Nevele

Huis

160 m² 2 1
Als toekomstig trots eigenaar geniet je hier van eindeloze troeven, centraal gelegen nabij het centrum van het levendige Nevele voorzien van alle mogelijke diensten, horeca, scholen, opvang, winkels, sportcentrum, recreatie .... maar eveneens uitstekende verbinding met E40 (op 2 min.) en openbaar vervoer (bus op 10 m), 10 km van Deinze, 20 km van Gent...

De woning werd door de jaren heen vernieuwd, elektriciteit is conform gekeurd, voorzien van een recente verwarmingsketel op aardgas (2016), zonnepanelen ( incl. groene stroomcertificaten ), voorgevel in 2019 gereinigd en voorzien van nieuw voegwerk.

De inkomhal brengt ons in de open leefruimte vooraan zithoek, daaropvolgend eetplaats met aansluitend praktische leefkeuken voorzien van toestellen, gastentoilet. De aanwezigheid van ruime droge kelder en afzonderlijke wasplaats maken deze woonst eveneens heel praktisch.
Op het eerste verdiep verbindt de lichtrijke overloop voorzien van bureautje, één volwaardige slaapkamer en ruime volledig ingerichte badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbel lavabomeubel. Via brede open trap komen we in een wel héél ruime, lichtrijke kamer (indien nodig op te splitsen in twee kinderkamers).

Achteraan geniet u in alle rust met gezin, familie, vrienden van de diepe tuin, toch heb je alles in de directe nabijheid!
Neem hier contact voor alle verdere info/bezoek en maak deze fantastische aanbieding uw nieuwe thuis.

Is dit jouw droom-Huis in Nevele?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Wij kozen één derde keer voor Regio Vastgoed, Opnieuw verkocht tegen de vraagprijs binnen één maand.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.