Verkocht

Uniek aanbieding te Merendree langs "Vallei van de Oude Kale"

Veldestraat 36A, Merendree

Huis

150 m² 3 1
Verkocht - in afhandeling ***** Wens ook jij zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden ***
neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676.


Deze uitzonderlijk gunstig gelegen woning te op een boogscheut van Merendreedorp, met de “Oude Kale Vallei” in de achtertuin zal menig harten veroveren.
Dit totaalplaatje biedt dan ook enkel troeven aan de toekomstig trotse eigenaars/ bewoners.

Uitzonderlijk gunstige, ligging op ieder gebied;
Grens Merendree – Landegem; enerzijds gekend en gegeerd om zijn op en top levendig dorpsgevoel, opvang, schooltje, bibliotheek, sporthal, tennis/padelclub, superette/ supermarkt, slager(s), horeca, bakkerij,… op wandelafstand.
Om de hoek vaak bezochte wandel en fietsroutes in groene omgeving, waar één van de uitblinkers “Vallei van de Oude Kale” werkelijk grenst aan dit perceel.   
Anderzijds de moeilijk te evenaren bereikbaarheid tegenover talrijke verbindingswegen (E40, R4, N9,…) EN openbaar vervoer zowel trein (op 800 m)!

Te renoveren gezinswoning met mogelijkheden naar ieders wensen en noden;

Op het gelijkvloers omvat; inkom/trappenhal met gastentoilet, links inpandige garage, verder zowel toegang tot leefruimte en keuken.
De keuken biedt meteen ook toegang tot de tuin maar eveneens tot een wel heel erg ruime multifunctionele ruimte;
Mogelijkheid tot gelijkvloerse slaapkamer, bureel, uitbreiding keuken… kortom naar eigen noden.

Verder in de leefruimte genieten we een panoramisch uitzicht over de diepe, zeg maar perfecte diepte – breedte verhouding + oriëntatie ZW - terras en tuin met achterliggend bos.
Enorm lichtrijk, doch gezellige ruimte op vandaag voorzien van open haard, waar en nog makkelijk een ruime eetplaats en zithoek in kan inrichten.

Op de eerste verdieping verbindt de nachthal twee slaapkamers, berging/ zolder en badkamer voorzien van ligbad/douche combinatie, lavabomeubel en toilet.

Extra grote troef hier is dat men vooraan voldoende ruimte heeft om parkeergelegenheid te creëren zoals men wenst en kan gebruiken.
Daarnaast kunnen we niet anders dan nogmaals deze ruime diepe tuin in de kijker plaatsen, achteraan als kers op de taart loopt de Kale met bijhorend bos.
De perfecte plaats om in gezinssfeer te onthaasten na een drukke werkdag, toch veilig daar de tuin volledig afgesloten is.
Hier geniet je werkelijk in alle rust met gezin, familie, vrienden maar beschik je daarnaast ook over alles in je nabije omgeving.

Treinstation op wandelafstand; deze “luxe” wordt vaak onderschat, maar of je nu zelf reist met de trein voor woon-werkverkeer; (Gent op 8 min., Brugge op 20 min., …)
Of je hebt jonge/minder jonge kinderen? De aanwezigheid van de trein betekend vrijheid... zowel op gebied van sport/ recreatie als schoolkeuzes.
Zonder als ouder eveneens de functie als taxichauffeur te moeten uitoefenen.

Deze uitzonderlijke aanbieding wordt aangeboden tegen een richtprijs van 389.000 euro. 
Mail en wij bezorgen per kerende het volledige verkoopdossier + mogelijkheden bezoekbdag.

De opsomming van alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze aanbieding tot een opportuniteit op ieder niveau, deze is meteen ter beschikking na akte; Bouw jij hier nog in het voorjaar van 2024 aan een nieuwe thuis voor je gezin?!
 

Is dit jouw droom-Huis in Merendree?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.