Verkocht

Tijdloze Villa met bijgebouw

Berg 13, Meigem

Huis

250 m² 4 2

Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

Deze ruime tijdloze villa met bijgebouw zal zowel jong als oud(er) bekoren en biedt dan ook enkel voordelen aan de toekomstige trotste eigenaar(s); 

Uitstekende residentiele ligging op een boogscheut van het charmante Meigemdorp;
Hier kom je thuis in een landelijk rustig dorp maar geniet je eveneens van de uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen, Nevele, Stad Deinze, Gent, .. 
Mooie wandel, fietsroutes, pottenbakkerij, groenten en fruittelers maken deze specifieke ligging bijzonder.

Licht en ruimte vormen de rode draad doorgeen de verschillende opeenvolgende woonruimtes;
Op het gelijkvloers omvat deze inkomhal met gastentoilet over de volledige diepte leefruimte voorzien van houtkachel en met zicht op aangelegde voor en achtertuin.
Aansluitend achteraan ruime ingerichte leefkeuken (2013), beiden met zicht op en toegang tot terras en tuin. 
Verder gelijkvloerse slaapkamer of bureau, wasplaats / douchekamer + extra apart toilet en inpandige garage/cv ruimte met nieuwe HR gasketel van 2020 (EPC met oude ketel)

Hier kan je levenslang wonen,  dit door de aanwezigheid van gelijkvloerse  slaapkamer + badkamer indien gewenst uit te breiden met inpandige garage. 
Of eveneens ideaal voor een de uitoefening van een vrij beroep, thuiswerken, ... naar ieders eigen noden, de mogelijkheden zijn er. 

Op het eerste verdiep verbindt de ruime overloop/bureau drie volwaardige slaapkamers, berging, badkamer (2014) voorzien van ligbad/douche, lavabo en toilet met aansluitend dressing. 
Extra troef is de aanwezigheid van droge kelder + ruime bergzolder!

Rondom de woning aangelegde tuin, waar je met gezin, familie, vrienden in alle rust geniet en toch alles in je nabije omgeving voor handen hebt.
Als kers op de taart hebben we nog het ruime bijgebouw / garage die het plaatje dan ook meteen volledig compleet maakt.

Alle voornoemde eigenschappen maken deze aanbieding tot een buitenkans, neem vandaag nog contact voor alle verdere info / bezoek en maak deze uw nieuwe thuis. 

Is dit jouw droom-Huis in Meigem?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Wij zijn heel tevreden over jullie! Ons huis was binnen de week verkocht. Zelf hebben wij niets moeten doen, alles werd voor ons geregeld. Er was een heel goede communicatie tussen koper, verkoper en huurder. Bij een volgende verkoop komen wij zeker terug. Bedankt voor de vlotte samenwerking!

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.