Verkocht

vernieuwbouw gezinswoning - uitstekende ligging

Staakskenstraat 39, Mariakerke (Gent)

Huis

115 m² 3 1
IN AFHANDELING Heb jij ook soms het gevoel dat je teveel wil, dat geen enkele woning echt 100 % perfect is of je denkt nooit een woning te treffen die echt voldoet aan je wensen en noden, ..
Dan stopt je zoektocht hier! Deze fantastische aanbieding heeft het namelijk ECHT allemaal ...

Perfecte ligging en oriëntatie, zowel tegenover centrum Mariakerke, Centrum Gent net buiten LEZ + uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen en openbaar vervoer.

De meest veilige investering; totale vernieuwbouw met garantie! werkelijk alles is hier nieuw, conform gekeurd, voldoet aan alle hedendaagse normen! Zo dient de toekomstig trots eigenaar zich geen enkele zorgen te maken, de komende jaren kan je geen kosten verwachten aan deze parel.

Deze praktische, lichtrijke gezinswoning omvat op het gelijkvloers een open leefruimte voorzien van parket, onder te trap is een berging voorzien met aansluitingen wasmachine, open leefruimte met achteraan ingerichte keuken voorzien van vaatwas, inductie kookplaat, heteluchtoven, ...
Op het eerste verdiep verbind de overloop twee volwaardige slaapkamers, badkamer voorzien van lavabo en douche, apart toilet. Op het twee verdiep onder het nieuwe dak één ruime slaapkamer.

Bij deze woning is zowel een kleine voortuin, als ruime achtertuin voorzien waar u in alle rust in de zon geniet met gezin, familie, vrienden..

Het is een totaalconcept, schilderwerken zijn uitgevoerd, alle verlichting voorzien is ( zelf buiten ), iedere kamer is voorzien van internet en distributie... Dit opsomming van alle voornoemde betekend voor de toekomstig trotse eigenaar slechts één iets.. meubeltjes plaatsen en GENIETEN!

Neem hier contact voor alle verdere info en bezoek en maak deze uw nieuwe thuis!

Is dit jouw droom-Huis in Mariakerke (Gent)?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Als professioneel kunnen wij met Regio Vastgoed steeds op de meest correcte afhandeling rekenen. 

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.