Verkocht

Ruime open bebouwing op uiterst kindvriendelijke ligging

Rozenlaan 17, Lotenhulle

Huis

260 m² 4 2
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

Al dikwijls gedacht dat je nooit DE thuis zal vinden die aan al jouw wensen en de noden, toekomstplannen van jouw gezin kan voldoen.
Dit al zeker niet voor een relatief betaalbaar budget? ...
Dan stopt je zoektocht hier!
Deze fantastische aanbieding heeft het namelijk ECHT allemaal ...

Uiterst kindvriendelijke leefomgeving te Lotenhulle (Aalter),op een boogscheut van alle nodige winkels, diensten, horeca, recreatie, ... Maar in het bijzonder een uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen EN openbaar vervoer bus op 50m.

Op het gelijkvloers omvat deze uiterst degelijk gebouwde (1983) en goed onderhouden woonst; Inkomhal met gastentoilet, aan de linker zijde betreden we de lichtrijke leefruimte wat meteen ook de ronde draad vormt door alle verschillende ruimtes, aansluitend ingerichte keuken met eetgelegenheid.
Zowel de leefruimte als de aangrenzende keuken genieten eveneens meteen toegang tot en zicht op terras en tuin.

Verder brengt de centrale gang ons voorbij de koele berging, twee volwaardige slaapkamers en badkamer met vernieuwde douche tot in de praktische wasplaats / cv-ruimte / berging in de inpandige garage voorzien van elektrische poort.

Momenteel bevinden alle leefruimtes op het gelijkvloers wat deze eveneens uitermate geschikt maakt voor personen met een beperktere mobiliteit of in het kader van levenslang wonen op deze fantastische locatie.

Als wel héél erg grote kers op de taart is hier het eerste verdiep momenteel via zolderluik bereikbaar als héél erg ruime in te richten open ruimte uitgestrekt over de volledige woning.
Deze biedt dan ook enorme mogelijkheden tot uitbreiding naar eigen noden en wensen.. extra slaapkamer(s), badkamer, bureel... de constructie bestaat uit betonnen gewelven en meer dan voldoende vrije hoogte om er meteen mee aan de slag te gaan!

Perceel grond van 694 m² met uitstekende diepte, breedte verhouding. Perfect georiënteerd ZW, in deze tuin geniet u héél de dag met gezin en "bubbel" van de rust, geeft u toch alles in de directe nabijheid van uw woonst.

Alle voornoemde eigenschappen maken deze aanbieding buitengewoon, zeker rekening houdende met ligging / oppervlakte(s) prijsklasse / algemene staat! Neem hier contact voor alle verdere info/bezoek en maak deze fantastische aanbieding reeds in het voorjaar 2021 uw nieuwe thuis!

Is dit jouw droom-Huis in Lotenhulle?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Binnen één week verkocht tegen de vooropgestelde prijs. 

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.