Verkocht

Te renoveren eigendom met bijgebouwen / stalling

Hoekestraat 39, Knesselare

Huis

194 m² 4
In afhandeling ! Ook zorgeloos verkopen ?
Neem vandaag nog contact op 0475/494 676

Deze unieke aanbieding biedt eindeloze troeven/mogelijkheden aan de toekomstig trotse eigenaar(s). Uitstekend gelegen nabij de dorpskern van het landelijke Knesselare, vlotte verbinding met talrijke verbindingswegen + E17 E40 Aalter.

Ruim perceel ( 836 m² ) voorzien van vele bijgebouwen en stalling in twee verdiepen achteraan. De aanwezigheid van deze verschillende bijgebouwen biedt uitzonderlijke mogelijkheden aan de nieuwe eigenaar om deze te behouden die hij specifiek in zijn situatie kan gebruiken en / of andere dan weer te verwijderen om bijvoorbeeld een mooie tuin te bekomen met prachtig landelijke verzichten.

Het woonhuis aan de straatzijde is volledig te renoveren / nieuw te bouwen. Achter het woonhuis zijn twee ruime bijgebouwen / garage / schuren voorzien, samen goed voor ca. 190 m² te benutten oppervlakte op de grond.
Niet voldoende..?! Achteraan vinden we een massief bijgebouw (voormalige varkensstal) uitgewerkt in twee volle verdiepingen, samen goed voor maar liefst ca. 465 m² bruikbare oppervlakte.

De opsomming van bovenstaande specifieke eigenschappen maken deze aanbieding een ware buitenkans voor wie extra ruimte kan gebruiken, woon/werk wenst te combineren, oldtimer(s), héél ruime garage/werkplaats/atelier zelfstandige, stockage, workshops, hobby, enorme mancave..

Momenteel zijn dergelijke type eigendommen schaars, in de toekomst enkel zeldzamer.. zeker rekening houdende met de uitstekende ligging, grondoppervlakte en mogelijkheden in verhouding met de prijs. Neem hier contact voor alle verdere info/bezoek en maar deze unieke aanbieding uw nieuwe thuis!

Is dit jouw droom-Huis in Knesselare?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Géén evidente eigendom, maar Regio Vastgoed gaat géén uitdaging uit de weg. Geen twijfel wie we bij een volgend dossier contacteren. 

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.