Verkocht

Ruime, lichtrijke vier-slaapkamer gezinswoning te Hansbeke

Cardijnlaan 74, Hansbeke

Huis

170 m² 4 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676


Gelijkaardige aanbiedingen zal je niet frequent tegenkomen, deze biedt dan ook enkel voordelen aan de toekomstige trotste eigenaar(s), bewoners; 

Uitstekende ligging op ieder gebied; Hansbeke heeft het werkelijk allemaal;
Uiterst kindvriendelijk, rustig gelegen halfopen gezinswoning op wandelafstand van het charmante Hansbekedorp met zijn typerende kerktoren.
Typerend voor deze ligging is dan ook de uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen ( 1,5 km E40 ) EN uiteraard treinstation op slechts 300 m. 
Mede door de nieuw aangelegde ringweg, herwaardering Hansbekedorp, cultuurhuis, het nieuwe treinstation zal Hansbeke in de toekomst enkel nog meer gewenst worden bij jong en oud.

Goed onderhouden, praktisch ingedeelde gezinswoning;
Algemeen vormen licht en luchtigheid een rode draad doorgeen de verschillende ruimtes; twee volwaardige verdiepingen, grote ramen in combinatie met de uitstekende ZW oriëntatie dragen hun steentje bij.

De inkom, trappenhal met toegang tot berging/keldertje brengt ons meteen vooraan rechts tot in de woonkamer met aansluitend achteraan keuken waar men eveneens de mogelijkheid heeft om een eettafel te voorzien. Vanuit iedere hoek geniet je van een zicht op en toegang tot zongericht terras en aangename tuin.
Verder op het gelijkvloers achterinkom met apart toilet, diepe garage met voorzieningen voor wasmachine en droogkast.

Bijkomstig voordeel is dat op het gelijkvloers elektrische rolluiken voorzien zijn, op het verdiep manuele rolluiken en achteraan zonneluifel.

Op het eerste verdiep verbindt de lichtrijke nachthal maar liefst vier volwaardige, lichtrijke slaapkamers met centraal praktische badkamer.

Ten slotte via zolderluik op het tweede verdiep ruime bergzolder. 

Voor, zij en zongerichte achtertuin waar je met gezin, familie, vrienden in alle rust geniet en toch alles in je nabije omgeving voor handen hebt.
Specifiek doordat deze woning op een hoek gelegen is (! zijstraat zonder doorgaand verkeer) is de tuin héél gemakkelijk bereikbaar EN zou bijvoorbeeld een extra garage, bijgebouw voorzien kunnen worden.

De vooropgestelde richtprijs bedraagt 345.000 euro.
Mail vandaag nog, en wij bezorgen graag alle detailinfo en bezoekmogelijkheden.

Alle voornoemde eigenschappen maken deze aanbieding tot een buitenkans, neem vandaag nog contact voor alle verdere info/ bezoek en maak deze nog in 2022 tot jouw nieuwe thuis.
 

Is dit jouw droom-Huis in Hansbeke?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.