Verkocht

Ideale gezinswoning met ruime tuin te Hansbeke

Zandestraat 46, Hansbeke

Huis

161 m² 4 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

Ook al dikwijls gedacht dat je nooit de ideale gezinswoning zou vinden die aan alle wensen kan voldoen?  Al helemaal niet in het gegeerde Hansbeke en dit tegen een betaalbare prijs?!
Mogelijkst stopt je zoektocht hier; Deze aanbieding biedt dan ook enkel voordelen aan de toekomstige trotste eigenaar(s), bewoners; 

Uitstekende ligging op ieder gebied; Hansbeke heeft het werkelijk allemaal;
Uiterst kindvriendelijk, rustig gelegen halfopen gezinswoning op wandelafstand van het charmante Hansbekedorp met zijn typerende kerktoren.
Typerend voor deze ligging is dan ook de uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen (3min. tot oprit E40) EN uiteraard enorme troef treinstation op slechts 300 m. 
Mede door de nieuw aangelegde ringweg, herwaardering Hansbekedorp, cultuurhuis, de nieuwe stationstunnel zal Hansbeke in de toekomst enkel nog meer gewenst worden bij jong en oud.

Goed onderhouden, praktisch ingedeelde gezinswoning voorzien van 4 volwaardige slaapkamers;
Algemeen vormen licht en luchtigheid een rode draad doorgeen de verschillende ruimtes; twee volwaardige verdiepingen, grote ramen in combinatie met de uitstekende ZW-oriëntatie dragen hun steentje bij.

De inkom, ruime trappenhal met toegang tot berging/keldertje brengt ons meteen vooraan rechts tot in de leefruimte. Vooraan zithoek, aansluitend eetplaats met aansluitend achteraan keuken waar men eveneens de mogelijkheid heeft om een eettafel te voorzien.
Vanuit iedere hoek van voornoemde ruimtes geniet je van een zicht op en toegang tot zongericht terras en aangename tuin.
Verder op het gelijkvloers achterinkom, apart toilet, garage met voorzieningen voor wasmachine en droogkast/ verwarmingsruimte. (Condenserende gaswandketel)

Bijkomstig voordeel is de aanwezigheid van rolluiken, zowel op het gelijkvloers als op de verdieping.
Op het eerste verdiep verbindt de lichtrijke nachthal maar liefst vier volwaardige, lichtrijke slaapkamers met centraal praktische badkamer.

Ten slotte via zolderluik op het tweede verdiep ruime zolder. 

Voor, zij en zongerichte achtertuin op een totale oppervlakte van maar liefst 728m² waar je met gezin, familie, vrienden in alle rust geniet en toch alles in je nabije omgeving binnen handbereik hebt.
De tuin is voorzien van twee tuinhuisjes en kan naar ieders wensen, noden, smaak aangelegd/ingericht worden, achteraan moestuin, een geitje, kippen ? of liever een strakke grasmat…
Groene vingers of net niet; Deze tuin heeft alles in “huis” om aan al jullie verwachtingen te voldoen.

De vooropgestelde richtprijs voor dit totaalplaatje bedraagt 375.000 euro.
Mail vandaag nog, en wij bezorgen graag alle detailinfo en mogelijkheden bezoekdag.

Alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze aanbieding tot een buitenkans, wie weet wordt deze jullie nieuwe thuis.
 

Is dit jouw droom-Huis in Hansbeke?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.