Verkocht

Ruime gezinswoning met herenwoning allures te Gentbrugge

Jean Jaurèslaan 46, Gentbrugge

Huis

195 m² 4 1

Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

Dit totaalplaatje heeft werkelijk alles om DE warme thuis te creëren voor jouw gezin.
 
Bijzonder gunstige ligging te Gentbrugge;
Niet voor niets één van de meest gegeerde deelgemeentes van onze zo geliefde arteveldestad “Gent”
Naast zijn uitzonderlijke verbinding met talrijke verbindingswegen: E40, E17, R4, stadcentrum … + openbaar vervoer: tramhalte op 500m, Treinstation op 1000m.
Heeft deze zoveel meer te bieden; Alle diensten, winkels, school, opvang, horeca, binnen handbereik met om de hoek een groene "gentbrugse meersen", park "De Porre",… kindvriendelijke leefomgeving in al zijn aspecten.
 
Architecturale burgerwoning met herenhuis allures;
Licht, luchtigheid en ruimte vormen de rode draad doorheen deze goed onderhouden gezinswoning,
Vooraan verharde voortuin voorzien van groene haag, ideaal voor het veilig plaatsen van fietsen.
 
Op brengt de inkom ons tot in de leefruimte met vooraan zithoek voorzien van gashaard, eetkamer met daaropvolgend praktisch ingerichte leefkeuken.
Mede door de aanwezigheid van hoge plafonds, grote raampartijen, koepels baadt iedere ruimte in licht wat voor een licht en luchtig  geheel zorgt.
Dit zonder de praktische kant uit het oog te verliezen, zo staat de keuken in contact met een ruime kelder en is veel kastruimte voorzien in de keuken. Verder in de achteruitbouw vinden we een apart toilet en praktisch ingerichte badkamer.
  
De lichtrijke trappenhal brengt ons van het gelijkvloers via het eerste verdiep tot het zolderverdiep;
Op het eerste verdiep verbindt de nachthal één wel heel ruime slaapkamer aan de voorzijde en ruime dressing/tweede slaapkamer.
Het tweede verdiep bestaat op vandaag opnieuw uit een ruime slaapkamer aan de voorzijde en bergzolder/extra slaapkamer aan de achterzijde, via zoldertrap is vanuit deze ruimte toegang tot bergzolder wat opnieuw mogelijkheden biedt als woonuitbreiding/mezzanine.
 
Als kers op de taart betreden we achteraan een groene oase van rust; via overdekt terras/veranda komen we tot de ruime aangelegde tuin en terras met vijvertje. Zonneklopper of liever in alle rust de schaduw opzoeken, iedereen vindt hier een plekje die aan de wensen zal voldoen.
Hier geniet je in alle rust met gezin, familie, vrienden toch met werkelijk alles wat een persoon nodig kan hebben in de directe omgeving!


Voorwaarde van de verkoop; 
Huidige eigenaars blijven de eigendom bewonen uiterlijk tot 01/09/2022 zonder bewoningsvergoeding. 
Vooropgestelde richtprijs: 419.000 euro 
 
Alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze aanbieding eerder uitzonderlijk,
Neem hier contact voor alle verder info/bezoek en maak deze unieke woning uw nieuwe thuis.
 

Is dit jouw droom-Huis in Gentbrugge?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

"Wij zijn heel tevreden over de verkoop van onze 2 huizen met Regio vastgoed. Beide zijn verkocht binnen de 3 weken. Bedankt Stéphane voor de goede samenwerking en ons steeds op de hoogte te houden. Alles werd voor ons geregeld.
Regio vastgoed... een aanrader"

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.