Verkocht

Uitstekend appartement in alle opzichten

Duifhuisstraat 105, Gent

Appartement

71 m² 1 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

Deze unieke aanbieding heeft het echt allemaal, als toekomstig trots eigenaar/ bewoner geniet je hier dan ook enkel troeven;

Uitstekende ligging te Gent Centrum, stationsbuurt ( St. Pieters ) werkelijk alles in de directe omgeving van je woonst met daarenboven een uiterst vlotte verbinding met talrijke verbindingswegen en uiteraard hier in het bijzonder openbaar vervoer.
Zone met ruimte voor groen, speeltuintje om de hoek.

Het één-slaapkamer appartement op de tweede verdieping is aan een opfrisbeurt toe.. een verborgen parel dus. Voorzien van veel lichtinval zowel voor en achteraan klein terrasje, vooraan keukenruimte, verder verbind de nachthal badkamer en één slaapkamer.

Bijkomende troef is hier de inbegrepen kelderberging op -1.

Als kers op de taart is hier een extra voordeeltarief ( aankoopprijs - 200.000 euro ) van toepassing voor wie koopt voor eigen bewoning; in cijfers betekend dit een bijkomende rechtenvermindering van 5.600 euro (indien de koper voldoet aan de voorwaarden van verlaagd verkooprecht van 6%).

Kortom is deze aanbieding een buitenkans; zowel voor eigen bewoning, studerende kinderen, verhuur, ... Neem hier contact en wordt trots eigenaar van dit fantastische appartement.

Is dit jouw droom-Appartement in Gent?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Ook bij de vijfde samenwerking verliep alles op wieltjes, op naar de volgende!

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.