Verkocht

IN AFHANDELING zongericht appartement met ruim terras, uitstekende verbinding.

Dullaert 30 b. 8, Eeklo

Appartement

95 m² 2 1
Deze aanbieding zal ongetwijfeld zowel de harten van jong en oud veroveren. Rustig gelegen, In de schaduw van het provinciaal domein "het Leen" ( 500m ), op wandelafstand van het centrum, bus EN trein.

Typerend voor dit specifiek appartement is de uitstekende zuidelijke oriëntatie in combinatie met de gevelbrede raampartij aangrenzend aan terras, deze eigenschap zorgt ervoor dat de buitenomgeving naadloos naar binnen overvloeien in combinatie met een open zicht.

Het appartement omvat op de derde verdieping inkom, open leefruimte in L vorm met open ingerichte keuken, toilet, twee volwaardige slaapkamers, badkamer voorzien van ruime inloopdouche en berging/wasplaats.

Moest u denken dat het nu al niet meer beter kan is hier als kers op de taart eveneens een ruime kelderberging inbegrepen EN optioneel een ruime afgesloten garage op -1 ( voorzien van elektriciteit ) voor de prijs van 20.000 euro. Al deze voornoemde factoren maken dit aanbod uniek + vrij van gebruik verhuis nog dit voorjaar naar deze fantastisch woonst en maak ze uw nieuwe thuis.
Neem hier contact voor alle verdere info en bezoek !

Is dit jouw droom-Appartement in Eeklo?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Ook in de Regio rond Eeklo wist Regio Vastgoed het juiste publiek te bereiken met de vlotte verkoop als resultaat.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.