Verkocht

Uitzonderlijk gunstig gelegen Villa te “Keuzemeersen”.

Keuzekouter 61, Drongen

Huis

264 m² 5 1
buitengewoon gunstig in ieder mogelijk opzicht;
Deze unieke locatie brengt het beste van twee werelden samen:

Enerzijds residentieel, uiterst kindvriendelijke leefomgeving zonder enig doorgaand verkeer.
Aan beide zijden ingesloten door de Lei, grenzend aan een oase van groen “Keuzemeersen-Beelaertmeersen - Natuurpark Levende Leie” wat de nodige rust met zich meebrengt en bij zal dragen bij het onthaasten naast het drukke dagdagelijkse leven.

 
Anderzijds heeft men werkelijk alles die zowel jong als oud(er) kan wensen in de nabije omgeving; schooltje, opvang, diensten, recreatie, horeca … 
EN uiteraard een moeilijk te evenaren vlotte verbinding met talrijke verbindingswegen: E40 - 500m, R4 – 1,5 km, centrum Gent 4 km, openbaar vervoer.  

In deze goed onderhouden villa vormen licht en ruimte de rode draad doorheen de opeenvolgende ruimtes. De specifieke indeling biedt eveneens een uitstekende mogelijkheid voor het uitoefenen van een vrij beroep.
 
Op het gelijkvloers brengt de ruime inkomhal, eventuele wachtruime met apart toilet ons aan de voorzijde tot in de woonkamer. Hier richt men makkelijk een ruime eetplaats en zithoek in, voorzien van houtcassette. Keuken met mogelijkheid om een eetgelegenheid te voorzien, aangrenzend achterinkom / wasplaats / technische ruimte en toegang tot kelder.
 
Grote troef voor de toekomstige eigenaars is dat naast het praktische volwaardig keldergedeelte eveneens onder de volledige woning een kruipkelder voorzien is, ideaal bij renovatie om bijkomstige leidingen te voorzien en/of indien gewenst isolatie aan te brengen onderaan de betonnen vloerplaat.
 
Aan de andere zijde van de inkomhal richting achterzijde omvat deze twee ruime (slaap)kamers/ bureel/ praktijkruimte(s) en badkamer.
 
Op het eerste verdiep verbindt de nachthall; een apart toilet en opnieuw drie volwaardige slaap(kamers).
 
Dit specifieke grondplan, waar men momenteel op het gelijkvloers beschikt over alle nodige woon/ leefruimtes maken deze eveneens heel geschikt bijvoorbeeld als zorgwoning.
 
Opnieuw enorme troef bij deze aanbieding is de aanwezigheid van de diepe vrijstaande garage links van de eigendom, deze is makkelijk bereikbaar via de straatzijde of via het ingesloten terras tussen deze garage en woning.
 
In de zongerichte tuin; grondopp. 1026 m² geniet je hier in alle rust met gezin, familie, vrienden. Deze buitenomgeving met gunstige breedte-diepte verhouding zal zowel personen met als zonder groene vingers kunnen bekoren.

Belangrijk: NIET overstromingsgevoelig! 

 
Kortom; deze veelzijdige eigendom staat klaar om aan alle mogelijke noden en wensen van de toekomstige eigenaars te voldoen en dit op deze werkelijk uitzonderlijk rustige, groen ligging doch het genot heeft van de uiterst vlotte verbinding en bereikbaarheid.
 
Dit totaalplaatje wordt vandaag aangeboden met een vooropgestelde richtprijs van 698.000 euro. Neem vandaag nog contact en wij bezorgen graag een volledig verkoopdossier + bezoekmogelijkheden om deze met eigen ogen te komen ontdekken.

Alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze aanbieding tot een ware opportuniteit over de volledige lijn.

 

Is dit jouw droom-Huis in Drongen?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.