Verkocht

Uitzonderlijk gunstig gelegen gezinswoning te Baarle - Drongen.

Schepenstraat 28, Drongen

Huis

255 m² 5 1
Gunstig gelegen in alle opzichten;
Lichtrijke vrijstaande gezinswoning te Baarle - Drongen;

Enerzijds residentieel, uiterst kindvriendelijke leefomgeving ZONDER doorgaand verkeer.
Maar hier heeft men werkelijk alles die zowel jong als oud(er) kan wensen in de onmiddellijke omgeving; schooltje, opvang, diensten, recreatie, horeca … 
Anderzijds een moeilijk te evenaren vlotte verbinding met talrijke verbindingswegen (E40 - 500m, R4 - 2km, centrum Gent 4 km.) en openbaar vervoer, zowel treinstation op 700m, bus op wandelafstand.
Daarnaast sluiten verschillende wandel en fietspaden aan op deze woonwijk waardoor men zonder omwegen verbinding hebt met Gent – Deinze – Landegem, …

Licht en ruimte vormen een rode draad doorgeen de opeenvolgende ruimtes;
Grote troef is hier dat men zonder in te boeten op ruimte (180m² bebouwd), volledig gelijkvloers kan wonen/leven/werken! 
Op het gelijkvloers brengt de inkomhal voorzien van ingemaakte kast/vestiaire en gastentoilet ons aan de voorzijde in de lichtrijke leefruimte.
Hier kan men makkelijk een ruime eetkamer, zithoek inrichten met houtcassette en vanuit iedere hoek zicht en contact heeft met Z gericht terras en privé tuin.

Verder aan de achterzijde ingerichte leefkeuken met eetgelegenheid, toegang tot droge kelder, achter inkom/wasplaats en finaal ruime veranda, woonuitbreiding met opnieuw rondom zicht op de afgestoten tuin.
De nachthal verbindt drie (slaap)kamers, te vernieuwen badkamer voorzien van ligbad, douche en lavabomeubel.

Extra troef is zeker ook de inpandige garage/ technische ruimte waar momenteel ook trap voorzien is naar het eerste verdiep.  
Hier waren eveneens twee slaapkamers voorzien, maar deze biedt zoveel meer mogelijkheden om de bewoonbare oppervlakte uit te breiden zonder zwaar structurele ingrepen.
Dit naar eigen wensen en noden van de toekomstige eigenaar, wat een enorme meerwaarde kan en zal betekenen op zowel korte als lange termijn.

Rondom deze uitzonderlijk interessante eigendom is tuin voorzien, opnieuw in te kleden naar eigen noden en wensen van de toekomstig eigenaar.
Door de uiterst gunstige oriëntatie kan deze héél functioneel maar indien gewenst onderhoudsvriendelijk aangelegd worden,
Er zal te allen tijde een hoekje zijn waar men kan genieten in de zon, of liever in de schaduw… hier is alles mogelijk.

Je geniet in alle rust met gezin, familie, vrienden van de zonovergoten tuin, maar heeft daarnaast ook alles in de directe omgeving.

Dit totaalplaatje wordt aangeboden met een richtprijs van 448.000 euro.
Mail vandaag nog en wij bezorgen het volledige verkoopdossier + een voorstel bezoekmoment op de eerste bezoekdag.  

Alle voornoemde specifieke eigenschappen maken deze aanbieding tot een buitenkans, maak deze nog in 2023 jouw nieuwe thuis. 

Is dit jouw droom-Huis in Drongen?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.