Verkocht

Te renoveren HOB op top locatie te Drongen

Bollewerkstraat 43, Drongen

Huis

140 m² 2 1
Deze aanbieding heeft het echt allemaal; 

Lichtrijke gezinswoning gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk op een perceel van 500m² op wandel/fiets afstand van het station van Drongen en Drongen dorp, op een boogscheut van Gent centrum.

Via de ruime inkom betreden we de leefruimte met aangrenzende keuken en veranda, allen zicht op en contact met de zonovergoten tuin. 
Hier geniet je met gezin, familie, vrienden in alle rust van de zon en heb je toch alle nodige diensten, winkels, horeca, recreatie, kinderopvang in de nabije omgeving. 

Verder op het gelijkvloers vinden we momenteel twee volwaardige slaapkamers, een badkamer en berging + vrijstaande garage met automatische poort.
Op het verdiep is momenteel een bergzolder die naar eigen noden omgetoverd kan worden naar extra woonoppervlakte, slaapkamer(s), bureau. 

De afgesloten, kindvriendelijke tuin geniet een perfecte zongerichte oriëntatie. De garage met automatische poort biedt extra berging.

Kortom dit is een woning met heel veel potentieel op een perfecte locatie voor ieder gezin die graag samen in alle rust geniet maar toch eveneens alles in de directe nabijheid van zijn woning wenst.
Neem vandaag nog contact en maak deze unieke aanbieding nog dit voorjaar uw nieuwe thuis!

Is dit jouw droom-Huis in Drongen?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Regio Vastgoed spaart kost noch moeite om tot het beste resultaat te komen.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.