Verkocht

Instapklare woning in Deinze

Hulhage 15, Deinze

Huis

140 m² 3 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op jonas@regiovastgoed.be of 0471/23 75 71.Deze gesloten instapklare woning met een rustige ligging maar toch vlakbij het centrum van Deinze  bevindt zich langs Hulhage.

Uiterst interessante ligging op alle gebied; vlakbij scholen, winkels, supermarkten, openbaar vervoer zoals een bushalte op 100m, treinstation van Deinze 1,5 km alsook 9km van op- en afrit van de E40 Drongen of 6km van de op-afrit van E17.

De stad Deinze biedt een tal van ontspanningsmogelijkheden aan; Vlakbij de woning ligt het natuur- en recreatiedomein De Brielmeersen, in dit park is er een grote kinderspeeltuin en dierenpark aanwezig, op nog geen 2km op fiets- of wandelafstand hebben we Vosselare Put voor een frisse duik, een polyvalente zaal de "Brielpoort" waar tal van evenementen en optredens worden georganiseerd, en nog zoveel meer.

Indeling op het gelijkvloers; inkomhal, droge kelder, een ruime lichtrijke woonkamer met directe toegang tot een volledig geïnstalleerde landelijke open keuken. Via de keuken gaan we door naar de badkamer met een regendouche, enkele lavabo en toilet. een onderhoudsvriendelijke volledig afgeschermde zuidwest gerichte tuin met tuinhuis.

Op het eerste verdiep hebben we 2 ruime slaapkamers met parketvloer. Elke kamer is voorzien van manuele rolluiken.

Tot slotte komen we op de zolder verdieping die ook ingericht kan worden als een volwaardige slaapkamer met dezelfde parket vloer.

Troeven;

Werkelijk alles in de nabije omgeving,
Instapklaar,
Lichtrijke ruimtes,
Zuidwest gerichte onderhoudsvriendelijke tuin,
Alarmsysteem.

De vooropgestelde vraagprijs bedraagt 295.000 euro.
Bezoekmoment wordt steeds voorzien na afspraak.

Neem hier contact voor alle verdere info en maak van deze woning uw nieuwe thuis.
Jonas 0471/23.75.71
jonas@regiovastgoed.be

Is dit jouw droom-Huis in Deinze?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.