Verkocht

Gezinswoning nabij het idyllische Kasteel Ooidonk

Amakers 44, Bachte-Maria-Leerne

Huis

174 m² 3 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op info@regiovastgoed.be of 0475/494676

Al dikwijls gedacht dat je nooit DE thuis zal vinden die aan al jouw wensen en de noden, toekomstplannen van jouw gezin kan voldoen.
Dit al zeker niet voor een relatief betaalbaar budget? ... Dan stopt je zoektocht hier!
Deze verborgen parel heeft het namelijk ECHT allemaal ...

Uiterst kindvriendelijke leefomgeving te Bachte-Maria-Leerne , op een boogscheut van Kasteel Ooidonk waar je enerzijds in een idyllische kader geniet van de rust, wandelingen zelf bij gelegenheid schaatsen.. Anderzijds geniet van een uitzonderlijk vlotte verbinding met talrijke verbindingswegen + je alle nodige winkels, diensten, horeca, ... in je directe omgeving.

Op het gelijkvloers omvat deze te renoveren gezinswoning; Inkomhal met gastentoilet, verder keuken met aansluitend ruime leefruimte die dan weer toegang heeft tot de diepe inpandige garage. Achteraan via veranda zicht en toegang tot ingesloten zonovergoten ZW gerichte tuin. 

Op het verdiep verbindt de nachthal drie kamers verschillend van oppervlakte maar volwaardig en badkamer, iedere ruimte voorzien van grote ramen voorzien van rolluiken, 
via zolderluik op de gang is er toegang tot ruime bergzolder, de roosteringen zijn eveneens in beton uitgevoerd wat meteen ook de héél degelijke structuur kentekent. 

Alle voornoemde eigenschappen maken deze aanbieding buitengewoon, zeker rekening houdende met deze fantastische locatie / oppervlakte(s) prijsklasse / algemene staat!
Neem hier contact voor alle verdere info/bezoek, start dit project nog in de zomer van 2021 en maak deze jouw nieuwe thuis.

Is dit jouw droom-Huis in Bachte-Maria-Leerne?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Als eigenaars waren wij nauwgezet van iedere stap op de hoogte EN bij de eerste bezoekdag kregen wij het bericht dat de vooropgestelde prijs verkregen werd. 

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.