Verkocht

Verkocht! Ook zorgeloos verkopen? Neem hier contact

Lotenhullestraat 94, Aalter

Huis

214 m² 3 1
Verkocht ! Ook zorgeloos verkopen ?
Neem vandaag nog contact op 0475/494 676

Al dikwijls gedacht dat je nooit DE thuis zal vinden die aan al jouw wensen en de noden, toekomstplannen van jouw gezin kan voldoen.
Dit al zeker niet voor een relatief betaalbaar budget? ...
Dan stopt je zoektocht hier!
Deze fantastische aanbieding heeft het namelijk ECHT allemaal ...

Residentiële, bosrijke, leefomgeving te Aalter (Bellem) eigen aan het gebied om en bij het loveld, Kraenepoel, prachtige dreven...

Op een boogscheut van alle nodige winkels, diensten, horeca, recreatie, ... Maar in het bijzonder een uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen EN openbaar vervoer: treinstation van Bellem op slechts 500 m.

Op het gelijkvloers omvat deze uiterst degelijk gebouwde en goed onderhouden woonst; Inkomhal met gastentoilet, aan de linker zijde betreden we de lichtrijke leefruimte met zowel voor, zij, achter zicht op groen, wat meteen ook de ronde draad vormt door alle verschillende ruimtes, zo leeft u mee met zicht op de verschillende seizoenen.
Zowel de leefruimte als de aangrenzende keuken genieten eveneens meteen toegang tot terras en tuin.

Verder brengt de centrale gang ons voorbij drie volwaardige slaapkamers en badkamer tot in de praktische wasplaats / cv-ruimte / berging met daaropvolgende inpandige garage.

Alle ruimtes bevinden zich hoofdzakelijk op éénzelfde verdiep, wat deze tevens geschikt maakt voor oudere personen / met personen met een beperktere mobiliteit of in het kader van levenslang kunnen blijven wonen op deze fantastische locatie.
Op het eerste verdiep via zolderluik bergzolder uitgestrekt over de volledige woning.

Bijkomende troef is dat onder zo goed als de volledige woning een kruipkelder voorzien is, zo is er de mogelijkheid om bvb de vloer langs de onderzijde te isoleren en kunnen in renovatie makkelijk bijkomende leidingen voorzien worden tussen de verschillende ruimtes.

Perceel grond van 1398 m² met uitstekende diepte, breedte verhouding. Perfect georiënteerd, in deze tuin geniet u héél de dag met gezin en "bubbel" van de rust van deze uitzonderlijke ligging.

Extra ruimte nodig bovenop de huidige 214m² ( bruikbare vloeroppervlakte EPC ) bewoonbare oppervlakte .. meteen of op termijn.., hier zijn héél ruime uitbreidingsmogelijkheden!

Alle voornoemde eigenschappen maken deze aanbieding buitengewoon, zeker rekening houdende met ligging / oppervlakte(s) prijsklasse / algemene staat! Neem hier contact voor alle verdere info/bezoek en maak deze fantastische aanbieding nog in 2020 uw nieuwe thuis!

Is dit jouw droom-Huis in Aalter?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

Eén woord 'TOP'!

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.