Verkocht

Hoekappartement met autostaanplaats

Smedenpoort 8 b. 2, Aalter

Appartement

61 m² 1 1
Verkocht - in afhandeling *** Wens je ook zorgeloos te verkopen tegen de beste voorwaarden *** neem contact op jonas@regiovastgoed.be of 0471/23 75 71.Dit hoekappartement met 1 slaapkamer en ondergrondse autostaanplaats heeft de ligging als grootste troef: op wandelafstand van trein en bus, van lager/middelbare scholen en supermarkt. In enkele wandelminuten sta je ook in de winkelstraat van Aalter. In de omgeving vind je ook een tal van horecazaken, een fitness evenals het zwembad en de sportinfrastructuur.
Uiterste troef voor deze ligging is dan ook de uitstekende verbinding met talrijke verbindingswegen (5min. tot oprit E40).

Indeling: inkom met ruimte voor een vestiairekast, badkamer met een enkel lavabo meubel en ligbad, apart toilet, ruime slaapkamer, lichtrijke leefruimte, terras (8m²), volledig geïnstalleerde open keuken en opbergruimte met voorziening voor was en droogmachine. Het appartement is voorzien van luchtventilatie en warmtepomp. Als laatste, op -1 is er een autostaanplaats voorzien (deze is in de prijs inbegrepen!).

Troeven: 
Zeer lichtrijk,
Centraal gelegen met uitermate vlotte verbinding,
Werkelijk alles is in de nabije omgeving,
Autostaanplaats.

De vooropgestelde richtprijs bedraagt 229.000 euro.
Een bezoekmoment wordt steeds voorzien na afspraak. Neem hiervoor contact op, ook voor alle verdere info. Maak van deze woning uw nieuwe gezellige thuis. 
Jonas 0471/23.75.71 
jonas@regiovastgoed.be

Is dit jouw droom-Appartement in Aalter?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.