Charmante woning nabij het Centrum van Wetteren

Bent u op zoek naar een gezellige woning in het hart van Wetteren? Dan is deze charmante woning in de Peperstraat precies wat u zoekt! Gelegen in een rustige buurt, maar toch op wandelafstand van alle voorzieningen, is deze woning de ideale keuze voor starters en gezinnen.  De ligging van een woning  biedt verschillende voordelen. Wetteren is een dynamische gemeente, gelegen tussen Gent en Aalst, en staat bekend om zijn vlotte bereikbaarheid en aangename leefomgeving.

Centrale ligging?
Winkels en supermarkten: Je vindt in de directe omgeving diverse winkels, bakkerijen, slagerijen en supermarkten voor dagelijkse boodschappen.
Scholen en kinderopvang: Ideaal voor gezinnen, want er zijn scholen en crèches in de buurt. Zowel lagere als middelbare scholen zijn gemakkelijk bereikbaar.
Restaurants en cafés: In het centrum van Wetteren zijn er tal van eetgelegenheden, gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale en internationale gerechten.

Uitstekende bereikbaarheid?
Openbaar vervoer: Het treinstation van Wetteren ligt op een korte afstand van de Peperstraat, waardoor je snel in steden zoals Gent (ongeveer 15 minuten met de trein) en Brussel kunt zijn. Er zijn ook meerdere buslijnen die door Wetteren lopen.
Autosnelwegen: De nabijheid van de E40 en de R4 zorgt ervoor dat je vlot toegang hebt tot de autosnelwegen richting Gent, Brussel, Aalst, en andere steden.
Fietsvriendelijk: Wetteren investeert in fietsinfrastructuur, waardoor het eenvoudig is om je met de fiets door de stad te verplaatsen. De Scheldedijk is een populaire fietsroute.

Groen en recreatie?
Natuur en parken: Ondanks de centrale ligging, ben je ook niet ver van natuurgebieden en parken. Het Park van de Baron van Wetteren biedt een groene oase voor wandelingen en ontspanning. Daarnaast ligt de woning vlakbij de oevers van de Schelde, een mooie locatie voor wandelingen en fietstochten.
Sportvoorzieningen: Wetteren beschikt over diverse sportfaciliteiten, waaronder een zwembad, sporthal en tal van sportclubs (voetbal, tennis, fitness, enz.).


De indeling van de lichtrijke woning is als volgt:
We vallen met de deur in huis en komen meteen in de gezellige lichtrijke leefruimte die uitgeeft op de open keuken. Vanuit de keuken bereik je de badkamer, die is voorzien van twee wastafels, een toilet en een inloopdouche. Aansluitend aan de badkamer bevindt zich de berging, waar aansluitingen zijn voorzien voor zowel een wasmachine als een droogkast.

Op de tweede verdieping vinden we twee ruim kamers terug. Via een zolderluik is er toegang tot de ruime bergzolder, die ideaal is voor extra opslagruimte.

De buitenruimte is ook een troef: de woning beschikt over een mooi aangelegd terras en tuin die voorzien zijn met een aparte bergruimte en een tuinhuis. het terras en de tuin zijn ook bereikbaar via de zijkant van de woning 

Huurprijs 775 euro / maand, beschikbaar vanaf 1 nov voor de huurder met langetermijnvisie.
Huurwaarborg bedraagt drie maanden huur op een geblokkeerde rekening bij Korfine.

 
mail vandaag en wij nemen contact om een plaatsbezoek in te plannen. 

Arnaud@regiovastgoed.be 
0486 65 88 85


 
2 1

Ref. 3838054

Peperstraat 12, Wetteren

€775/maand

-

Huis

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Keuken

Algemene informatie

Totale oppervlakte
130 m²

Energie prestaties

EPC categorie
EPC
165,00 kWh/m²

Stedenbouwkundige informatie

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.