Verhuurd

Lichtrijk twee slaapkamer appartement met ruim terras en staanplaats

Voormuide 32 b. 101, Gent

Appartement

85 m² 2 1
Dit twee-slaapkamer appartement voorzien van ruim terras + ondergrondse staanplaats biedt enkel voordelen aan de toekomstige bewoners.

Deze voormalig eerder industriële omgeving nabij Dok Noord is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire zones binnen deze Artevelde stad. Zo ligt er bijvoorbeeld een zandstrand om de hoek aan het  houtdok en bij de oude kaaimuren zijn houten ligsteigers geïnstalleerd. Maar ook voor de hippere horecazaken moet je hier zijn, alles op wandelafstand.

Daarnaast geniet men hier een uiterst vlotte verbinding met openbaar vervoer (tram voor de deur) en talrijke verbindingswegen. 
Te voet ben je meteen in het historische stadscentrum en hier heb je werkelijk alles binnen handbereik wat eender welke persoon maar kan wensen. 

Kortom uitzonderlijk gunstig gelegen op ieder gebied! 

Het appartement, op de eerste verdieping omvat; Inkomhal, apart toilet, leefruimte voorzien van een open, ingerichte keuken maar eveneens  ruime, praktische afgesloten berging met voorzieningen wasmachine en droogkast, plaats voor extra diepvries.. 

Achteraan twee volwaardige slaapkamers waarvan één meteen ook toegang geeft tot het ruime zonneterras, centraal badkamer voorzien van combi ligbad/douche, lavabomeubel, last but not least komen via achteraan op ruim terras waar je in alle rust geniet, toch alles in de nabije omgeving ter beschikking heeft. daarnaast is hier aan de voorzijde ook nog eens een klein terrasje voorzien. 

Als kers op de taart is bij dit fantastisch appartement eveneens ondergrondse staanplaats inbegrepen !! ideaal voor de wagen + fietsen.

Prijs: 775 euro + 50 euro gemeenschappelijke delen = 825 euro INCL ondergrondse staanplaats. Vrij per 15/12/2022.
Eerste bezoekmoment wordt voorzien om Dinsdag 29/11.

Alle voornoemde karakteristieken maken deze aanbieding uniek op alle gebied;
Neem hier contact via MAIL en wij houden u op de hoogte ivm de bezoekmogelijkheden.

Is dit jouw droom-Appartement in Gent?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Quote van de eigenaar :

 

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.