Verhuurd

Uniek gelegen appartement + dubbele garage te Zevergem

Pont-Zuid 8, De Pinte

Appartement

95 m² 2 1
Dit twee-slaapkamer appartement + dubbele garage biedt enkel voordelen aan de toekomstig trotse bewoners.
Relatief recent (2011), kleinschalig project is gelegen te centrum Zevergem. Uiterst rustig toch nabij talrijke verbindingswegen.

Naast de uitstekende ligging op gebied van verbinding heeft deze nog zoveel meer te bieden; prachtige fiets en wandelroutes, Scheldevallei, Parkbos,...

Het appartement, op de eerste verdieping omvat; Inkomhal, apart toilet, berging met voorzieningen wasmachine en droogkast, twee volwaardige slaapkamers waarvan één met terras aan de voorzijde van het gebouw, centraal badkamer voorzien van combi ligbad/douche met glazen wand, lavabomeubel, last but not least komen we in de héél ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van toestellen. Uit ieder mogelijke hoek van deze ruimte heeft u zicht op en contact met het uiterst ruime terras en groenzicht.

Verder zijn in iedere ruimte elektrische rolluiken voorzien en waar nodig vliegenramen. 

Als kers op de taart is bij dit fantastisch appartement eveneens een dubbele garage inbegrepen op het gelijkvloers !! ideaal voor de wagen + fietsen ( elektriciteit aanwezig ) + eventueel extra stockage ...

Prijs: 920 euro + 50 euro gem. kosten = 970 euro INCL dubbele garage. Vrij per 01/02/2023. 

Alle voornoemde karakteristieken maken deze aanbieding uniek op alle gebied; neem hier contact via MAIL en wij houden u op de hoogte ivm de bezoekmogelijkheden.

Is dit jouw droom-Appartement in De Pinte?

Laat jouw gegevens na en wij contacteren jou indien we een gelijkaardig pand ter beschikking hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.